Termeni si Conditii

  • Acasa
  • Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

Vă rugăm să citiți cu atenție următorii Termeni și Condiții de Utilizare înainte de a utiliza site-ul Alident-DentalClinic . Acești Termeni și Condiții stabilesc acordul între dumneavoastră și Alident-DentalClinic cu privire la utilizarea site-ului nostru și a serviciilor oferite de noi.

  1. Acceptarea Termenilor și Condițiilor Prin utilizarea site-ului Alident-DentalClinic, sunteți de acord să respectați și să fiți obligat de acești Termeni și Condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții, vă rugăm să nu utilizați site-ul nostru.
  2. Descrierea Serviciilor Alident-DentalClinic oferă servicii de programări pentru clinica stomatologică. Aceste servicii pot include, dar nu se limitează la, programări online, informații despre serviciile oferite de clinica noastră, detalii despre medici și personalul medical, precum și alte informații relevante.
  3. Utilizarea Site-ului (a) Drepturile de proprietate intelectuală: Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului site-ului Alident-DentalClinic (inclusiv, dar fără a se limita la texte, imagini, logo-uri, mărci comerciale, grafică și design) sunt deținute de noi sau de titularii de drept corespunzători. Utilizatorul nu are dreptul de a copia, reproduce, distribui sau utiliza în alt mod conținutul site-ului nostru fără consimțământul nostru scris.

(b) Utilizarea în scopuri personale: Site-ul Alident-DentalClinic este destinat utilizării personale și non-comerciale. Nu aveți voie să utilizați acest site în scopuri comerciale sau în orice alt mod care ar putea prejudicia interesele noastre.

(c) Informații exacte: Sunteți responsabil de furnizarea de informații exacte, complete și actualizate în timpul utilizării site-ului nostru. Nu sunteți autorizat să furnizați informații false, frauduloase sau înșelătoare.

(d) Accesul la servicii: Ne rezervăm dreptul de a refuza sau de a restricționa accesul dumneavoastră la serviciile noastre în orice moment, fără notificare prealabilă, dacă considerăm că utilizați site-ul nostru într-un mod care încalcă acești Termeni și Condiții sau legile aplicabile.

  1. Confidențialitatea și Protecția Datelor Respectăm confidențialitatea și protecția datelor utilizatorilor noștri conform Politicii